Bästa Iphone-tillbehören om du ska på musikfestival

En musikfestival är något som alla människor bör uppleva någon gång i sitt liv. Musikfestivaler kommer i alla möjliga former och genrer så det finns garanterat en festival som kommer att falla dig i smaken. När du drar iväg på festival så är det så klart viktigt att du packar rätt och speciellt när det kommer till din nya Iphone som du vill ska vara i säkert förvar. Vi kommer att gå igenom de viktigaste tillbehören som du behöver införskaffa till din Iphone innan du ger dig iväg på musikfestival.

Ett bra mobilskal

Det finns idag ett stort antal företag som utvecklar effektiva och även snygga mobilskal i olika färger och storlekar. De billigaste varianterna som du kan köpa är tillverkade av silikon och speciellt anpassade för att sluta sig runt telefonen. Dessa skal kommer i flera olika färger och även med olika mönster. Iphone tillverkar även originalskal som du kan köpa i Apple-butiker och kommer i mer exklusiva material, som exempelvis läder. Det finns även heltäckande skal som omfamnar hela telefonen och skyddar den därmed även om du skulle tappa den från några meters höjd. En annan fördel med ett heltäckande skal är att din mobil är skyddad mot regn och rusk om din telefon inte redan är vattentät.

Skyddsfodral till Apple Airpods

Du är ganska utsatt för väder om du är på en musikfestival så det är inte endast din mobiltelefon som behöver skydd, utan även dina Airpods. Som tur är finns det en rad olika företag som även utvecklar fodral som är tillverkade av silikon. Detta fodral skyddar dina Airpods från regn, samt om du skulle tappa dem så hjälper även silikonfodralet till genom att skapa en skyddande barriär. Dessa fodral kommer i flera olika färger och även i olika mönster och tryck.

Laddare och adapter

Ett av de viktigaste tillbehören till din Iphone om du ska iväg är självklart din laddare. Utan denna blir det svårt att ladda mobilen när batteriet börjar att blinka rött. Något som är viktigt att tänka på är att om du ska på en festival utomlands så kan det vara så att dom använder sig av en annan typ av uttag till skillnad från dem vi använder i Sverige. Detta kan du kolla upp i förhand och införskaffa dig en adapter som brukar komma till ett ganska lågt pris.

Skärmskydd

Skärmskydd är ett viktigt tillbehör för dig som vet att du brukar vara lite klantig och tappar mobilen mycket. Detta är ett skyddsglas som du placerar över din Iphoneskärm. Skärmskydd är tillverkade i härdat glas och skyddar din skärm från att gå sönder om den slår i något. Var noggrann med storleken när du köper ett skärmskydd, så att den passar just den modellen av Iphone som du har då storleken på skärmarna varierar fån mobil till mobil.